Jan de Malschelaan 9  B-9140 Temse  Tel. +32-3-771.38.81  Fax +32-3-771.39.15  info@lbv.be 
Laden
Bezig met toevoegen...

ELEC. VERLENGSNOER BEE-FLEX 25M 5X6MM² 32 AMPERE

Art nr. A05407
Deze aluminium polyurethaan (PUR) kabel is uitermate geschikt als verlengkabel in de bouw, op scheepswerven, bij evenementen, als aggregatenkabel of als walvoedingskabel voor schepen. De kabel is voorzien van een halogeenvrije- en moeilijk brandbare buitenmantel. Ook zijn de isolatiematerialen
Enkel op bestelling Beperkte voorraad Op voorraad
stuk
Prijs
€ 116,50
prijs per stuk
excl. BTW
Omschrijving

Deze aluminium polyurethaan (PUR) kabel is uitermate geschikt als verlengkabel in de bouw, op scheepswerven, bij evenementen, als aggregatenkabel of als walvoedingskabel voor schepen. De kabel is voorzien van een halogeenvrije- en moeilijk brandbare buitenmantel. Ook zijn de isolatiematerialen conform de IEC 60502-1. Hierdoor voldoet de kabel, in een gefixeerde installatie, aan de eisen die gesteld worden aan een 0,6/1kV product.

Het lage gewicht van de aluminium geleider zorgt dat deze kabel binnen de ARBO normen valt terwijl de polyurethaan buitenmantel zorgt voor een zeer hoge slijtvastheid. Deze aluminium kabel is dan ook uitermate geschikt voor zware toepassingen waarbij leidingen kunnen worden blootgesteld aan schuren of slepen over scherpe en/of ruwe oppervlakten.

    Laden
    Laden