TITAN FUELMASTER FM2500

Art nr. A04912
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Dubbelwandige opslagtanks voor de interne distributie van diesel. Kostenbesparing – Het grote voordeel van deze opslagtank is dat u, uw eigen aankoop en verbruik van uw diesel veel beter kunt beheren en zodoende aanzienlijk kunt besparen in kosten en tijd! Veiligheid – een betrouwbare en
Enkel op bestelling Beperkte voorraad Op voorraad
stuk
Prijs
€ 3.573,00
prijs per stuk
excl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Dubbelwandige opslagtanks voor de interne distributie van diesel.

Kostenbesparing – Het grote voordeel van deze opslagtank is dat u, uw eigen aankoop en verbruik van uw diesel veel beter kunt beheren en zodoende aanzienlijk kunt besparen in kosten en tijd!

Veiligheid – een betrouwbare en duurzame constructie beschermt tegen lekken en daardoor tegen milieuvervuiling. De pompkast beschermt het distributiesysteem tegen onbevoegde toegang en het ongunstige effect van weersomstandigheden. Een automatische overvulbeveiliging beschermt tegen overvulling van de tank. Het gebruik van hoogwaardig polyethyleen beschermt de reservoirs tegen mechanische schade. De reservoirs bieden bescherming tegen de schadelijke effecten van te hoge en te lage temperaturen en zijn tevens UV- gestabiliseerd.

Gemak – de goed doordachte constructie en het verfijnde ontwerp zorgt ervoor dat u het product jaren kunt gebruiken met minimaal onderhoud. Een registratiesysteem voor meerdere gebruikers, beschikbaar als optionele uitrusting, maakt het eenvoudig om de consumptie van brandstof te beheren. De vulleiding die in de behuizing van de FuelMaster is geplaatst maakt het eenvoudig het opslagtank te vullen en biedt de allerhoogste standaard met betrekking tot gebruiksveiligheid.

Type: FM2500
Inhoud: 2500 liter
Eigen gewicht: 215 kg
Afmetingen: 2460 x 1460 x 1850 mm

Ook verkrijgbaar in 1200, 3500 of 5000 liter. (Prijs op aanvraag)
Deze modellen zjjn ook ook te verkrijgen voor AD Blue. (Prijs op aanvraag)


Diesel Opslagtanks | Kingspan NL-BE


Specificaties
Afmeting 2460 X 1460 X 1850 MM
Capaciteit 2500 L
Gewicht 215 KG
Type DUBBELWANDIG
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden